Hva driver Grustur i øst med?

Nybegynner

Intro til Grus. 

Vi har laget et dagskurs for deg som ønsker å prøve deg på grus under sikre forhold.

Er du i startgropen som adventure-kjører eller nysgjerrig på gruskjøring?  Eller rett og slett bare føler du trenger en oppfrisking på de grunnleggende tingene.

Da er dette for deg! Dagen blir delt inn i to:

Del.1:  

  • Vi starter med noen øvelser på egen bane. Her vil det bli gitt tilbakemeldinger og forslag til justeringer. 
  • Litt generelt om tilpasning av sykkel og tips for å få en bedre opplevelse på tur.

Del.2:

  • Nå er tiden kommet for en tur på skogen for å prøve ut det som er lært. Dette er en tur som er tilpasset forholdene og dagens deltakere.

 

Dagsturer

Et steg videre?

Du har vært med på nybegynnerkurs eller tilegnet deg noe erfaring på andre måter. Vi er nå klar for tur med en gang vi møtes. Dette er fine turer på skogen på forskjellige typer underlag.  Traktorveier, grusveier, sandveier og bekkekryssinger. Også tilpasset deltakerne i gruppa. 

Overnattings-turer

Samme som dagsturene, men nå legger vi inn en overnatting. Det blir litt mer bagasje så du må planlegge litt mer. Du vil også få nye fine opplevelser og erfaringer. 

Vi starter lørdag morgen. Vi kjører en god dagsetappe før vi overnatter. Vi spiser sammen og har ei fin helg sammen. Retur til utgangspunktet på søndag.

Hvor overnatter vi?

Det kan være ute i gapahuk, telt eller hengekøye. Det kan og være innendørs. Dette  vil det bli opplyst om i påmeldinga.

Treff

Det arrangeres noen treff i løpet av sesongen.  Dette er for grupper inntil 20-30 deltakere som ønsker en fin helg på skogen. Overnatting innendørs i enkle omgivelser, mulighet for opplegg med mat inkludert. Ta kontakt ved interesse.

Felles for alle turene er at det er veldig sosialt og det er mye læring i å kjøre flere sammen. Turene blir hele tiden tilpasset til deltakerne som er med.

Man løser problemer og takler utfordringer sammen.  Mye fine naturopplevelser hører også med.