Spørreundersøkelse

Da har jeg lagt ut en spørreundersøkelse på sia mi på Facebook. Masse svar raste inn i går kveld, i natt og i dag tidlig. Veldig morsomt. Men i all verden sover ikke folk om natta??

Det kom mange gode og konstruktive tilbakemeldinger som jeg absolutt vil ta med videre og justere kursen etter. Det er ikke bare for å få bekreftet at jeg har gjort alt helt riktig jeg laget den. For det vil forhåpentligvis hele tiden være rom for forbedringer. Det er bare det å se mulighetene. For å få til det så er det viktig med kommunikasjon. Nå har jeg heldigvis noen gode hjelpere som også er kreative og vi har en god åpen dialog fortløpende.

Det er spennende å jobbe med dette. Nye planer og nye tanker for neste år er under bearbeidelse. Derfor har jeg heller ikke lagt ut en masse turer i programmet enda. Det må være rom for noe nytt som er under utvikling 🙂

Legg igjen en kommentar