Så er vi der igjen!

Det nærmer seg juletider, en del turer er lagt ut for påmelding og jeg er spent på respons. Ny sesong er rett rundt hjørnet, men allikevel langt unna.

Det er en spesiell tid, sykkla står parkert i garasjen, og det er slaps ute. Er nede og besøker de nesten daglig. Vurderer å legge på pikkdekk på 250’n. snart. 800’n er avskilta for sesongen og får vel skilta på igjen i starten av Mai.

Det er allerede brukt en del tid på planlegging og snekring av nye greier.

Ikke minst på banen min her borte. Det blir en del flere elementer på banen i år. Det er jo et mål at banen skal gjøre deltakerne bedre rustet til å møte dere møter ute i skogen. Det er utrolig gøy å jobbe med dette her. Hvordan lage et opplegg som er «matnyttig» og som faller i smak hos dere.

Nå er det mange elementer ute i rutene som og vil bli brukt aktivt neste sesong.

En tur som jeg er veldig spent på er langturen som jeg jobber med. Det blir en lang tur opp til Fågelsjö, noen mil nord for Mora . Der overnatter vi på et vandrarhem, med oppredde senger, frokost og middag. Så sant det er ledig der oppe. Jeg har tro på at det kan bli en veldig bra tur.

Legg igjen en kommentar