Mannefluensa!

Filler’n den kom da jeg absolutt ikke trengte den. Jeg har piggdekk stående i garasjen som skulle ha vært satt på sykker’n og jeg har flere mil jeg kunne kjørt innover skauen med de dekka.

Men sånn er det av og til, shit happends. Men jeg har kommet meg litt etter en par dager i horisontalen og fant ut at jeg måtte gjøre noe lystbetont. Og ettersom det snart er jul så ble det litt kakebaking. Krumkaker er en av mine favoritter så jeg dro til med dobbel porsjon. Det kan være at det ble noe svinn underveis da..

Men jeg håper på et bedre liv etter jul, ikke ulikt grisen.. Jeg har forhåpentligvis større sjanse enn den..

Så i romjula blir det piggdekk på den lille røde tenker jeg, og forhåpentligvis en tur på skogen. Skulle gjerne hatt litt mer snø, kan komme et par cm snart ser det ut som. Og gradestokken skal krype faretruende nedover. Men det får man gjort lite med.

Legg igjen en kommentar