4.april og snøen daler ned

Dette var ikke kult. Nå skulle liksom våren komme og syklene skulle ut på veien. I stedet så daler snøen ned og legger et hvitt teppe over alt. Filler’n!

Nå er 250’n klar her, nyservet på MC-Huset Nydal, nye dekk, montert ladekabel til CI-pad’n småstæsj som skulle på er på plass og jeg får til og med opp døra til garasjen. Men neida. Det er bare å smøre seg med tålmodighet. Er litt smånervøs mtp opptørking av veiene før første arrangement her som er 7. og 8.mai. Men det pleier å ordne seg bra lell. Det blir nok å tenke ruter litt lengre sørover i skogen og holde seg i lavlandet.

800’n skal få litt stell om ikke lenge, nytt fremdekk, ny olje og slike småting. Det er planlagt en tur nedover til Telemark i slutten av april sammen med et par kompiser, Det blir asfalt-tur, litt greit å åpne sesong med noen asfaltmil og. Det blir ikke mye senere i sesongen av det slaget.

Legg igjen en kommentar