Dings til besvær..

Jeg har jo en slik Carpe Itre pad med tilhørende controller. Det er jo laget holder til pad’n så jeg kan bruke den på begge syklene på en enkel måte. Så da atenkte jeg at den lille kjekke oppladbare BT-controlleren og måtte ha et feste på hver sykkel. Det er ganske kjekkt , bare et lite feste til å klipse på dingsen. Så det ble bestillt og montert. SÅ…. skal vi se hvor la jeg nå den dingsen… Lette på de mest sansynlige stedene og pulsen begynte å øke… Fikk oversikt over alt i garasjen, under hyller nedi skuffer og bak alt rot i hyllene, Likens inne i huset, alle lommer ble vrengt og skuffer saumfart, men dingsen var og ble borte. Hvor i H……. kan den være..

Hvor hadde jeg brukt den sist. Hadde jo drevet å fiklet litt med den gjennom vinteren, men…

SÅ ahh, jeg var på NAF-Huset i Rælingen og holdt et foredrag i februar en gang.. Veet jeg hadde med pad’n.. Kanskje, det var lov å håpe. Tok kontakt med en som var der og han skulle dit om ei ukes tid. Puhh, men ei uke er lenge for meg. Begynte å sjekke med Thork Racing om evt nykjøp. Men neida den lages ikke lenger… Og heller ikke å oppdrive i hele verden. På den nye modellen som er med masse ledninger osv har de venteliste på 130 ordre… Filler’n

Så var det å vente til mandag… Jeg formelig trippet hver dag. Endelig mandag, og utpå kvelden måtte jeg bare sende mld og spørre. Jooooda den dingsen min hadde han funnet på NAF.huset. Gjett om en som var happy

Legg igjen en kommentar