Øvingsbane under arbeid

Jobber litt med øvingsbanen om dagen i ledige stunder. Jeg er jo så heldig å bo på et småbruk på ca 45 daa. Skogen som var gammel og ferdig med å vokse er hugget ned og det driver å kommer opp ny. Men i tillegg til små og store fine furu og granplanter kommer det og opp masse løvvirke.

Det er planen å lage en knallbra øvingsbane som ikke bare går på jordet som det har gjort hittil, men og en lengre trase i det som før var skog. Det er veldig fint terreng for slik her på Venli. Så nå om dagen driver jeg å rydder en trasè som kan brukes.

Tanken er å legge inn noen hinder underveis som vil være gode øvelsesmoment når det gjelder både balanse og det å beherske sykkelen. Til våren må jeg leie meg en minigraver å kjøre rundt banen for å pynte opp litt. Det er ikke nødvendig med at det er altfor mye røtter og stubber langs løypa. Men noen blir det. Tenker at deler av løypa skal være litt «naturell».

Det gledes stort til å begynne å bruke den. Dette vil og avlaste resten av området noe slik at hver og en kan få litt større utbytte av tiden vi er her på banen. Nå kommer nok det noen dekk med pigger med PostNord en dag så spørs om det blir prøvekjøring snart. Det er viktig å holde hjula i gang.

Legg igjen en kommentar