Påske og ventetid

Piggdekka er lagt på hylla for denne vinteren og begge sykla er klare for grussesong. Men pokker hvor blir det av godværet. Jeg hadde jo kalkulert med en tidlig vår og veldig tidlig sesongstart. Og selvsagt lagt opp planen deretter. Nå har jeg tatt forbehold om været i div mailer til påmeldte folk, men allikevel så sitter det langt inne å avlyse..

Men det er bare å brette opp ermene og finne nye lavtliggende veier på kartet og klikke sammen ruter som er brukelige.

Denne uka reiser jeg til Frogner og henter telt. Jeg har kjøpt et type håndverkertelt, 3x6m. Det er greit å ha noe å gå inn i for en kaffekopp, lagre bagasje, prate, holde kurs osv. Det blir spennende. Burde kanskje vurdert en svær hall med grusdekke inni, men det blir litt voldsomt.

Ellers så er det en del ting som må gjøres på banen før oppstart. Men igjen det forbaskede været som setter stopper. Neste å blir første turen i midten av juni!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar