Pigs in the decks..

Nå får jeg fra tid til annen et snev av abstinenser og kraftig PMS. Jeg har jo hatt langpigg på et par sykler tidligere, og du milde så gøy det var. Så her om dagen tok jeg for meg EDB-maskinen og fant noen forhandlere som kjørte «tilbud».. Men hadde de riktige dimmensjoner da? Neiiiida. Og de som de hadde var svindyre de og. Så da tok jeg en liten tur på Finn.no. Og der lå dekka mine. Litt slitt bakdekk, fremdekket fremstår som nesten nytt. Så da kjøpte jeg de. Selv om jeg har selvpålagt innkjøpsstopp til over nyttår..

Det ble ikke veldig dyrt. Og med den lille sykker’n så kommer jeg sannsynligvis ikke til å slite de ut heller. Men det er artig å kunne frese noen turer innover skogen på fine solskinnsdager utover våren.

Jeg kommer tilbake med mer utfyllende reportasje med bildemateriell osv etter hvert. Og nei jeg har ikke tenkt å legge i noe mousse i dekket, eller gjøre noe annet enn å legge de på. Så får vi se.

Legg igjen en kommentar