Rællitårn og navigasjon på 250’n

Nå blir 250’n rimelig rå.

Det er jo liten plass til altfor mye foran på 250’n. Så jeg tenkte å kjøre light-utgave med navigasjon på denne. Bruke en gammel telefon og et RAM-feste. Det fungerte jo fint. MEN i min iver tidlig på sommeren så handlet jeg en «mini-fairing» som etter hvert dukket opp i posten. Hadde jo glemt hele greia. Det var et veldig bra feste, men skjermen var så stor og veldig RØD. Og nå har jeg jo en CI-pad på 800’n. Det er jo dumt å ikke kunne bruke den på begge syklene. Så jeg satte på den skjermen fra Adv-spec. Veldig stødig og fin. Men det var den skjermen da. Jeg hadde noe platerester av plastglass fra Biltema så jeg skar til noe med båndsaga og varmet i ovnen. Det ble jo faktisk bra.

Dette er ganske tynn plate, 4mm, så det spørs vel hvor solid det er. Men det vil tiden vise. Fikk og laget skjermen litt større slik at jeg kan sette på en brakett til CI-pad’n og etterhvert.

Legg igjen en kommentar