Litt mer stæsj på 250’n

Noe må man jo gjøre når isen ligger blank foran garasjedøra og stenger for all morro.

I fjor klarte jeg å kløne til å brenne hull i ei veske. Det skal jeg ikke gjøre mer. Så jeg kjøpte litt beskyttelsegreier fra Advspec. Det ble ikke så dumt. God beskyttelse ble det og. Laget i 4 mm alu og pulverlakkert.

Og det ble mye bedre og stødigere å feste veskene.

Veskene som ellers fungerer helt supert til mitt bruk har vært litt knotete å ta av og på. Spennene over salen måtte tres gjennom og tungvinne spenner irriterte meg. Så så jeg noen som hadde satt på hurtigspenner. Og fikk faktisk 3 stk av en kar på rallynor sin patreon chat. Kjempemessig. Da kan de lett settes på og tas av.

Ja, nye dekk ble det på den lille og. Men et par grove endurodekk fra Michelin bak gjør at det er noe for lite klaring inners i baksvingen. Spørs om jeg må på med en lenke til i kjedet og justere det hele litt bakover i svingen. Kjede er bestilt.

Så da gjenstå bare service på fredagen og få på nytt kjede. Da tenker jeg veien ned mot asfalten er isfri og kjørbar. Men nå er ikke asfaltkjøring noe mål eller tema med 250’n. Men til og fra jobb må det gå bra.

Legg igjen en kommentar