Godt nytt år og litt nye duppeditter

Godt nytt år til dere alle. Det ser så langt veldig bra ut. Turene som er planlagt fylles opp og det kommer stadig forespørsler etter diverse arrangement og gruskvelder. Det er både spennende og artig.

Så litt teknisk. jeg skrev jo om rællitårnet på 250’n og at det ble bra saker. Så var det hva jeg skal bruke det til da. Jeg hadde jo tenkt å kjøre light-utgaven navigasjon, men nå har jeg jo den CI-pad’n og dumt å ikke bruke den. Det er bare det at en ny brakett/holder til den koster jo et par tusen kroner og budsjettet er ikke så romslig. Så hva har man da gode venner for. En kompis har 3D printer og både interesse og kunnskap så ikke lenge etter jeg hadde luftet ideen for han så tikket det inn første bildene av hvordan den kan bli.

Dette ser jo steike bra ut. Det blir spennende å se hvordan den blir. Jeg kommer ikke til å montere inn ladepinnene bak på pad’n da jeg erfarte på 800 at de ikke ladet tilstrekkelig. Så det blir brukt ledning i siden på 250’n også.

Legg igjen en kommentar